Iarasi un tort in premiera. Cos cu flori....foaaaaarte multa munca si foarte multe flori folosite. Cum era un tort in premiera nu am avut referinta de calcul la greutate si din aceasta cauza a devenit un pic mai mare decat era nevoie. Am facut blat de amandina si l-am umplut cu frisca, iaurt si fructe: zmeura, mure si capsuni. 2.8Kg.
Sa urmeze pozele:
Minunat!!!Superbe florile!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos...am avut un "pic" de lucru la ele :))
RăspundețiȘtergereSuperb ,foarte reusit,felicitari!!!
RăspundețiȘtergereCum ai facut impletitura cosuletului?
Pai prima data am pus "betisoarele" verticale, dupa care am taiat bucatele de 2-2.5cm....si le-am lipit una cate una. Peste un betisor..unu lasat gol ...peste un betisor...unu gol...Vezi tu ca dupa ce ai pornit deja se arata singura cum trebuie facut.
RăspundețiȘtergereDar este munca la ea frateeeee....Poate este si o procedura mai usoara dar eu nu am vazut nicairea, numai cu model de caramida. Si eu nu am vrut asa.
Te pup
Munca muulta,da satisfactie?Pe masura.Eu am muncit la asa un cos 3ore dupa ceas!Da cand toata lumea ti-l admira... Florile sant superbe,si celelalte torturi asemenea.FELICITARI!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc....si eu 3 ore am lucrat dar numai la cos, ca florile le-am avut pregatite.
RăspundețiȘtergereNu-mi pare rau de timp...ma bucur ca am putut sa-l fac.Imi plac mai mult torturile unicat decat la serie.
Isteni lett!! gyonyoruseges szep!legszebb kosar amit valaha lattam, szebb egy igazinal...es aztan azok a viragok ...nem tudom hogy tud neked ijen szep lenni.imadom a munkaidat...szepek
RăspundețiȘtergereKoszonom a dicseretet. Nagyon-nagyon vekonyra, leheletvekonyra kell nyujtani a cukorpasztat es akkor lesz szep a virag. A kosar az meg kulon tema...ez az elso amit csinaltam es rendesen elbabraltam vele 3 orat.
RăspundețiȘtergere