vineri, 3 iunie 2011

Bine ati venit!

 Salutare lume..... acest blog este o timida incercare de a va povesti cum m-am indragostit de acest lucru minunat care se numeste zahar.
 Deci sa pornim.....prin intamplare am gasit pe internet un forum si acolo un nume: Dora. Efectiv am ramas cu gura cascata ce poate face pasiunea si doua maini dibace. Am pierdut nopti in sir uitandu-ma la creatiile unor fete si nu-mi venea sa cred ca se pot crea asemenea minunatii.....
  Dupa 2-3 saptamani de documentare am procurat cele necesare si m-am apucat de lucru. Incet-incet si cu perseverenta am invatat ce si cum......dar totodata stiu ca mai am foarte mult de invatat. Prima data am incercat sa fac diferite flori si floricele din pasta de marshmallow ( nu-i cunosc denumirea romaneasca) si m-am simtit ca un copil de gradinita care se joaca cu plastelina. Era pasta ideala pentru acoperire unui tort dar nu era destul de bun pentru decoratii din cauza ca nu se intarea si se deforma cu timpul....m-am documentat din nou si am incercat pasta de zahar a Adrianei careia ii multumesc din suflet. Aceasta pasta mi-a adus multe satisfactii....cand sunt suparata fata mea obisnuieste sa-mi spuna : hai mami fa ceva cu pasta ta... sa te linistesti.. :) ...si chiar asa se intampla intotdeauna. Incet incet o sa postez torturile si decoratiile pe care le-am facut timp de un an. Sper sa va placa....Pupici la toata lumea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu